Telefon: 48 48 21 24

RUSTARBEJDE OG PLADEARBEJDE PÅ BIL OG VAREVOGN

Skal du have udført rustarbejde eller pladearbejde på bil? Hos Jørgen Madsen Autoopretning er vi eksperter inden for både rustarbejde og pladearbejde på bil og varevogn. Vi er medlem af brancheorganisation SKAD, og vi har kunder i blandt andet Fredensborg og Hillerød samt det øvrige Nordsjælland.

Pladearbejde på bil forlænger bilens levetid

Det er en god ide at få lavet rustarbejde, før rustskaden spreder sig. Vi har stor erfaring med reparation af alle former korrosionsskade, og derfor kan vi fjerne tæring på næsten alle biler. Rust kan være særdeles ødelæggende for en bil, så vores rustarbejde forlænger bilens levetid.

Det er ofte nødvendigt at få udført både rustarbejde og pladearbejde på bil, hvis bilen er ældre end 8-10 år. Det medfører udskiftning af især en eller flere pladedele. Vi udfører også pladearbejde på bil, hvis den har fået en bule eller en større skade.

Få et uforpligtende tilbud på plade- og rustarbejde

Du er velkommen til at kontakte os eller at komme forbi, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en god pris på for eksempel rustarbejde og pladearbejde på bil. Vi kommer gerne med råd og vejledning, og vi ordner din forsikring, hvis der er tale om en forsikringsskade.

Du kan ringe til os på telefon 48 48 21 24 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@jmautoopret.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★

Vurderet 3,9 / 5 stjerner ud fra mere end 8 anmeldelser fra Google

​Firma

Jørgen Madsen Autoopretning v/Henrik Madsen

Kontakt

Telefon: 48 48 21 24

E-mail: info@jmautoopret.dk

CVR

30663578